FAQ

Vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

usein kysytyt kysymykset

Onko teillä kysyttävää? Katso, löydätkö vastauksen täältä.

Carbon8:n kuohuvesiannostelija muuttaa tavallisen vesijohtoveden kuohuvaksi vedeksi napin painalluksella.
Aloittaminen on helppoa. Tarvitset vain Carbon8 Sparkling Water Makerin, CO2-sylinterin ja kylmää vettä.

Ennen ensimmäistä käyttökertaa huuhtele vesisäiliö haalealla vedellä ennen kuin täytät sen uudelleen kylmällä vedellä. Vaihtoehtoisesti voit puhdistaa vesisäiliön pehmeällä siivellä tai liinalla ja miedolla astianpesuaineella.

Carbon8 sopii kaikkiin vakiokokoisiin CO2-pulloihin.

Carbon8:n kyky hiilihapottaa vettä toimii parhaiten jo jäähdytetyn veden kanssa. Voit joko säilyttää säiliötä jääkaapissa, kun sitä ei käytetä, tai lisätä jäätä ennen hiilihapotusprosessin aloittamista.

Yksinkertaisesti sanottuna kylmä vesi hiilihappoistuu paremmin kuin huoneenlämpöinen. Tämä johtuu siitä, että kaasujen liukoisuus vähenee lämpötilan noustessa. Kylmä vesi sitoo enemmän hiilidioksidia.

Carbon8 on suunniteltu Floridassa, Yhdysvalloissa ja valmistettu Kiinassa.

ÄLÄ TEE SITÄ. Carbon8-järjestelmä on suunniteltu toimimaan vain jäähdytetyn veden kanssa. Muun kuin veden tai jään lisääminen säiliöön voi mitätöidä takuun. Voit lisätä makuja lasiin tai pulloon ennen tai jälkeen sen täyttämisen kuohuvedellä.

Kaikki riippuu siitä, kuinka usein hiilihapotat ja juot hiilihapotettua vettä, mutta suosittelemme, että tilaat uuden suodattimen joka kuukausi. Tilaa se TÄSTÄ.