Lohikäärmehedelmä Mojito

Tämä lohikäärmehedelmämojito on rohkea, virkistävä muunnos klassikosta – ja se on tehty vielä paremmaksi Carbon8:n puhtaalla hiilihapotetulla vedellä.

AINESOSAT Sudenkorento Mojito

Ruusunmarjaa varten:

  • 0,5 dl raakasokeria
  • 60 ml dl vettä
  • 0,5 dl syötäviä kuivattuja ruusun terälehtiä
  • 3-4 kuivattua hibiskuksen kukkaa
  • ½ tl vaniljauutetta

Mocktailia varten.

  • 60 ml ruususiirappia
  • 1 limetti, leikattu neljään osaan
  • 4 oksaa minttua
  • ½ lohikäärmeen hedelmäliha (mieluiten vaaleanpunainen pitaya).
  • 60 ml perhosherne-teetä
  • 120 ml hiilihapotettua vettä Carbon8:sta
  • Limettiviipaleet + mintun oksa koristeluun

MENETELMÄT

Ruusunmarjaa varten:

  1. Kiehauta sokeri ja vesi, lisää ruusun terälehdet ja hibiskus, anna hautua 10-15 minuuttia, siivilöi ja sekoita vanilja.

Mocktailia varten:

  1. Sekoita ruususiirappi, lohikäärmehedelmät, lime ja minttu highball-lasissa.
  2. Lisää jäätä, kaada perhoshernejuoma ja lisää päälle Carbon8:n raikkaat, mineralisoidut kuplat. Koristele ja nauti.