Tämä lohikäärmehedelmämojito on rohkea, virkistävä muunnos klassikosta – ja se on tehty vielä paremmaksi Carbon8:n puhtaalla hiilihapotetulla vedellä.
AINESOSAT Sudenkorento Mojito
Ruusunmarjaa varten:
- 0,5 dl raakasokeria
- 60 ml dl vettä
- 0,5 dl syötäviä kuivattuja ruusun terälehtiä
- 3-4 kuivattua hibiskuksen kukkaa
- ½ tl vaniljauutetta
Mocktailia varten.
- 60 ml ruususiirappia
- 1 limetti, leikattu neljään osaan
- 4 oksaa minttua
- ½ lohikäärmeen hedelmäliha (mieluiten vaaleanpunainen pitaya).
- 60 ml perhosherne-teetä
- 120 ml hiilihapotettua vettä Carbon8:sta
- Limettiviipaleet + mintun oksa koristeluun
MENETELMÄT
Ruusunmarjaa varten:
- Kiehauta sokeri ja vesi, lisää ruusun terälehdet ja hibiskus, anna hautua 10-15 minuuttia, siivilöi ja sekoita vanilja.
Mocktailia varten:
- Sekoita ruususiirappi, lohikäärmehedelmät, lime ja minttu highball-lasissa.
- Lisää jäätä, kaada perhoshernejuoma ja lisää päälle Carbon8:n raikkaat, mineralisoidut kuplat. Koristele ja nauti.