Appelsiini- ja inkiväärisooda
AINESOSAT
- 45 g tuoretta inkivääriä, kuorittu ja viipaloitu.
- 1 rkl vaahterasiirappia
- 6 kolikonlehteä
- 2 tl omenaviinietikkaa
- 1 appelsiinin mehu
- 80 ml Carbon8-kuohuvettä
- Appelsiiniviipale
- 1 oksa minttua
- Kandeerattu inkivääri
MENETELMÄT
- Kerää mintunlehdet ja laita ne cocktail-shakeriin. Lisää tuoretta inkivääriä ja vaahterasiirappia cocktail-shakeriin mintunlehtien kanssa ja sekoita.
- Lisää omenaviinietikka, appelsiinimehu ja jää ja ravista 10 sekuntia.
- Kaada seos jään päälle tarjoilulasiin ja täytä se Carbon8-kuohuvedellä.
- Sekoita varovasti ja koristele mintunoksalla, appelsiiniviipaleella ja sokeroidulla inkiväärillä.