Appelsiini- ja inkiväärisooda

Appelsiini- ja inkiväärisooda

AINESOSAT

  • 45 g tuoretta inkivääriä, kuorittu ja viipaloitu.
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • 6 kolikonlehteä
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • 1 appelsiinin mehu
  • 80 ml Carbon8-kuohuvettä
  • Appelsiiniviipale
  • 1 oksa minttua
  • Kandeerattu inkivääri

MENETELMÄT

  1. Kerää mintunlehdet ja laita ne cocktail-shakeriin. Lisää tuoretta inkivääriä ja vaahterasiirappia cocktail-shakeriin mintunlehtien kanssa ja sekoita.
  2. Lisää omenaviinietikka, appelsiinimehu ja jää ja ravista 10 sekuntia.
  3. Kaada seos jään päälle tarjoilulasiin ja täytä se Carbon8-kuohuvedellä.
  4. Sekoita varovasti ja koristele mintunoksalla, appelsiiniviipaleella ja sokeroidulla inkiväärillä.