Kuohuvaa Hibiscus-teetä
AINESOSAT
- 2 rkl kuivattuja hibiskuksen lehtiä
- 1,2 dl kuumaa vettä
- 20 ml agavesiirappia
- 1/8 tl ruusuvettä
- 30 ml limen mehua
- 0,6 dl C8 hiilihapotettu vesi
- limettiviipaleet
- ruusun terälehti
- sokeria koristeeksi
MENETELMÄT
- Kiehauta vesi, vähennä lämpöä ja lisää hibiskuksenlehdet.
- Nosta liedeltä ja anna hautua vähintään 5 minuuttia, lisää sitten agavesiirappi ja anna jäähtyä.
- Sekoita sillä välin kuivatut ruusun terälehdet ja sokeri pienessä muotissa.
- Vedä limenviipale tarjoilulasin kylkeä pitkin ja upota lasi sitten sokerin ja ruusun terälehtien seokseen.
- Siivilöi hibiskustee ja kaada se valmiiseen lasiin, lisää sitten limen mehu ja ruusuvesi.
- Kun kaikki on sekoitettu, lisää jäätä ja lisää päälle Carbon8-kuohuvettä.
- Koristele limettiviipaleilla ja nauti.