Kuohuvaa Hibiscus-teetä

Kuohuvaa Hibiscus-teetä

AINESOSAT

  • 2 rkl kuivattuja hibiskuksen lehtiä
  • 1,2 dl kuumaa vettä
  • 20 ml agavesiirappia
  • 1/8 tl ruusuvettä
  • 30 ml limen mehua
  • 0,6 dl C8 hiilihapotettu vesi
  • limettiviipaleet
  • ruusun terälehti
  • sokeria koristeeksi

MENETELMÄT

  1. Kiehauta vesi, vähennä lämpöä ja lisää hibiskuksenlehdet.
  2. Nosta liedeltä ja anna hautua vähintään 5 minuuttia, lisää sitten agavesiirappi ja anna jäähtyä.
  3. Sekoita sillä välin kuivatut ruusun terälehdet ja sokeri pienessä muotissa.
  4. Vedä limenviipale tarjoilulasin kylkeä pitkin ja upota lasi sitten sokerin ja ruusun terälehtien seokseen.
  5. Siivilöi hibiskustee ja kaada se valmiiseen lasiin, lisää sitten limen mehu ja ruusuvesi.
  6. Kun kaikki on sekoitettu, lisää jäätä ja lisää päälle Carbon8-kuohuvettä.
  7. Koristele limettiviipaleilla ja nauti.